Turen gik til Hvalpsund

Årets første kalendersommerdag (1 juni) viste sig fra den bedste side med blå himmel og temperature over 25 grader :o) I løbet af foråret har vores ture stort set kun foregået i farvandet omkring Gjøl, men nu trængte vi til at se på noget nyt vand..

Bilen blev pakket og vi sattte næsen imod Hvalpsund. Vi havde hørt Hans fra klubben omtale farvandet omkring Hvalpsund i meget positive vendinger, så nu var vi blevet enige om at undersøge hans påstande. Han havde ret !!

I lystbådehavnen i Hvalpsund har Sejlklubben to rigtig gode anløbsbroer, perfekt egnet til kajakker, så det blev udgangspunktet for vores lille søndagsudflugt.
Der blæste en frisk østenvind over fjorden, men vi holdt os ved kysten på Hvalpsundsiden.
Turen ned imod Lovns bredning er en utrolig flot tur, med udsigt til et varieret landskab, præget af bakker og høje skrænter, hvor man nogle steder kan se grundvandet pible frem gennem sprækker i skrænten.
Vi holdt pause på sydspidsen af Lovns halvøen, hvor vi fik en kop kaffe og en stykke brød, mens vi nød med udsigten over Lovns Bredning.

Se billeder fra turen Her

Farvandet omkring Hvalpsund er supergodt til Kajaksejlads, det virker som der altid er mulighed for at finde roligt vand, enten på den ene eller den anden side af Lovnshalvøen, eller sundet.
Området hører, efter min mening til et af de flotteste flotteste naturområder i Limfjorden, og det er bestemt ikke sidste gang at vi spænder kajakkerne på bilen og køre til Hvalpsund.

Måske vi skulle lave klubudflugt derned ??

Om Henrik Juul Rasmussen

Stationsvej 12, Biersted 9440 Aabybro Tlf: 21 20 81 70 ras@one2.dk
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s