Havkajakroerne, Sommertræf 2008

Havkajakroerne er en forening for alle havkajakroere i Danmark. Foreningen har over 1000 medlemmer hvoraf mange ror i en lokal kajakklub og som suplement bruger Havkajakroerne som et middel til at dygtigøre sig og møde nye kajakvenner rundt om i Danamark .
Foreningens væsentligste aktiviteter er afholdelse af fire årlige træf, samt udgivelse af fire årlige blade.
På foreningens træf mødes medlemmerne, og bliver bedre til havkajakroning, og hygger sig. Bladet indeholder generelle informationer, artikler og meddelser fra foreningen

Havkajakroernes sommertræf 2008 blev afviklet i uge 30 og fandt sted på Limfjordscentret i Doverodde på Thy.
Kirsten og jeg er nye medlemmer, og dette træf var det første arrangement som vi deltog i, men absolut ikke det sidste. Vi havde en skøn ferie i selskab med andre friluftsfolk som har en svaghed for havkajakker og er draget hjem med rygsækken fyldt med indtryk og inspiration til de, forhåbentlig, mange kommende kajakture.
Se vores billeder fra træffet her.

Blog Image

Vi ville egentlig have været på EPP3 kursus, men p.g.a. for mange løse ender og for mange uafklarede spørgsmål vedrørende det nye EPP koncept, valgte vi at springe det over og bare tage afsted uden på forhånd at være tilmeldt nogen aktiviteter, det viste sig da også, at der i løbet af ugen var masser af ting at foretage sig.
Der blev afholdt kajakorienteringsløb, Rulle-workshops, længere dagsture, aftensture, foredrag om kajakbygning og lommemetrologi, o.s.v. Og hvis man var doven, kunne man også godt bare være det..
Vi deltog i tirdagens orienteringsløb og var begge to med på ugens workshops hvor vi skulle lære at rulle (grønlænder vending) Kirsten var på “Tøseholdet” hvor de tilbragte meget tid på hovedet i fjordens ålegræs, og jeg selv var på workshoppen “Teknik og rul”.
Der var stor forskel på de to indgangsvinkler til at træne teknikken, men hovedsagen er at vi begge har fået teknikker med hjem som vi selv kan øve videre på (det lykkedes nemlig ikke helt at lære det perfekte rul under træffet)

Vi havde som sagt, en rigtig fed uge i Thy, og er nu i fuld gang med at forsøge at overtale nogle af vore daglige kajakvenner på Gjøl, til at melde sig ind i Havkajakroerne, så vi kan få flere med på træf fremover..

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i HKR Sommertræf, Ture 2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s