Madpakketur til Nibe

I Gjøl Ro & kajakklub har vi de seneste år haft tradition for at vi i september måned tager på en heldagsudflugt til Hadsund Roklub for sejle en tur på Mariager fjord.
I Hadsund har de Robåde stående klar til udlån og os med kajakker følger bare trop. Vi har som regel startet med rundstykker i Hadsund Roklubs lokaler og efterfølgende sejlet til Mariager, hvor madpakken er blevet fortæret på havnen og derfter sejlet retur – Rigtig hyggeligt…

Men i år var der desværre så lidt opbakning til turen at vi måtte aflyse den – Håber vi kan komme afsted igen næste år.
I stedet lavede en madpakketur til Nibe, week-enden før Hadsundturen skulle have løbet af stablen, tilslutningen til denne tur blev 5 roere (en 4 med styrmand) og 4 fire kajakker.
Vejrudsigten havde lovet godt vejr, og det var det såmænd også, lige bortset fra at den blå himmel der var lovet, var dækket af grå skyer, og det var lidt småkoldt..
Vi tog den lige linie imod Nibe, ned forbi Klithuse herefter med kurs mod Nibe Roklub. Da vi nærmede os roklubben kunne vi se at der var ekstremt lavvandet, sten og pælerester var synlige alle vegne, de har virkelig vanskelige forhold i Nibe når vandstanden i Limfjorden er så lav.
Efter at have nydt vores madpakker på bænken ved klubhuset, luskede vi indenfor for at se nærmere på Nibes Faciliteter, og man kan da godt blive lidt misundelig på den plads de har i deres klubhus.

På hjemturen havde vi besluttet at slå et slag forbi Rønholm for at se om sælerne var hjemme, men det skulle for inriggerens vedkommende visse sig at blive en noget besværlige tur ud mod sæløen. Der var så lavvandet at de gik på grund flere gange, og belønningen for deres strabadser var desværre at sælerne ikke var hjemme på Rønholm.
Et enkelt foto af en strejfer, blev det dog til på turen tilbage..

Jeg har tit tænkt på: Hvad gør man hvis man sidder i en inrigger og skal tisse ??
For pigerne vedkommende er jeg stadig ikke blevet klogere..
men for os mænd kan det lade så gøre..
Bare spørg Arne..

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s