Mariager fjord

Søndag den 21 september tror jeg, blev den sidste rigtig flotte sensommerdag som faldt i en week-end.. Jens, Lise, Kirsten og jeg følte os i hvertfald rigtig heldige med vejret da vi ankom til Stinesminde, et lille fiskerleje midt i Mariager fjord, op ad formiddagen denne flotte søndag.

Stinesminde oser af idyl og vi var da heller ikke de eneste kajakfolk der havde fået lyst til en tur på fjorden, vi mødte KajakDavid og et par af hans “kajakbumser” som heller ikke kunne modstå det dejlige vejr..
Det lille fiskerleje ligger i forhold til Mariager, lige på den modsatte side af fjorden. Vi havde hjemmefra betemt os for at tage turen ind imod Hobro, idet Kirsten og jeg havde prøvet turen øst på imod Hadsund, og nogle af de lokale havde påstået at turen ind mod Hobro var den smukkeste.. Nogen påstår enddog at det er “Danmarks smukkeste fjord” meeen.. jeg tror ikke de har været hele Limfjorden rundt ;o)

Men smukt er der.. Den smalle fjord med de mange skovbeklædte bakker som flere steder hænger ud over vandkanten.. Ren idyl..

Se flere billeder fra Turen: Stinesminde – Hobro t/r

På vej ind imod Hobro mødte vi et par kajakroere fra Mariager der fortalte lidt tankevækkende facts om Mariager Kajakklub
Klubben er 4 år gammel og har idag ca. 140 medlemmer hvoraf mange kommer fra Randers og Århus egnen. Klubben råder over 6 kajakker… (ikke en trykfejl) 6 kajakker, og de har indtil for nylig haft hjemme i en container på en P.Plads i nærheden Mariager Camping..
Sådan kan en kajakklub også se ud..

Vi havde en dejlig tur i det flotteste vejr og returnerede imod stinesminde da vi nærmere lytbådehavnen i Hobro – Alt i alt fik vi sejlet ca. 20 km, og vi fik spist alle vore madpakker…

Tak for turen.. Der skal vi ned igen !!

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2008. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s