Isætningssteder

Mit kajak byggeri driller lidt for tiden.. Jeg skulle have været færdig med skroget nu men temperaturen i garagen er altså ikke ideel til Epoxi-arbejde i disse dage, ydermere har jeg været udsat for en blanding som ikke har hærdet ordentligt, det har givet rigtig meget ekstra arbejde – af skade bliver man klog ??

Imens jeg har siddet og ventet på at limmen skulle tørre, har jeg som sædvanlig fulgt lidt med i hvad der røre sig indenfor havkajakporten..
Bl.a. faldt jeg over en link som kajakland har taget initiativ til, tips til gode isætningssteder og overnatningsmuligheder, der kan danne udgangspunkt for gode havkajakture!
Simpelt og effektivt, folk indsender koordinaterne på deres ynglings isætningsssteder, Kajakland lægger dem så på Google map og vupti så har man en kajaktursinspirator…
problemmet er bare at det vist mest er dem øst for storebælt som har været igang..
(ja, ja, ja – jeg skal nok yde mit bidrag)

Således inspireret tænkte jeg at jeg måtte kunne gøre noget lignede for GRK´s medlemmer og andre i denne landsdel som måtte have interessen, så det hermed være gjort:
Vores Isætningssteder
En samling af landgangssteder/isætningssteder som Kirsten og jeg har benyttet os af i de sidste par år.. God fornøjelse..

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2009. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s