Knirke

Kirsten og jeg har igennem de sidste par år, gået og tumlet med ideen om at købe et gammelt folkevognsrugbrød, sætte et par kajakker på taget og så suse rundt i DK og udforske nyt kajakvand.. Her i vinter blev tankerne lidt mere konkrette og vi begyndte efterhånden systematisk at opspore egnede biler som kunne honorere vores krav, både hvad budget angår men også vores krav til anvendeligheden.
Efter at have prøvekørt flere forskellige biltyper og modeller, ligefra Folkevognsrugbrødet til flere Multiwagon modeller (MPW), fik vi sporet os ind på at det nok skulle ende med en VW transporter i enten Westfalia eller California udgaven.. Forskellen er, så vidt jeg har kunnet gennemskue det, noget med indretningen af vognen…
For at gøre en lang historie kort endte vi med at købe en VW Westfalia som indeholder 6 sidepladser, 4 soveplader og er udstyret med hævetag…
Hævetagets konstruktion bevirker at det selv i nedslået tilstand frembringer diverse knirkelyde under kørslen, så allerede under turen hjem fra forhandleren, blev automobilen døbt “Knirke”
Med lidt fingerfærdighed, knofedt og god tid har jeg fået monteret bøjler til vores kajakker, og ja.. der er lidt højt op når de skal i bøjlerne, men en lille tretrins alluminiumsstige er blevet indkøbt og er hermed blevet fast inventar i “Knirke”

Autocamperprojektet har således haft stor indvirkning på mit kajakbyggeprojekt, og da “Knirke” nu er kajakkøreklar kunne det godt tænkes at tidsplanen for søsætningen af min selvbyggerkajak endnu engang vil blive udskudt…. men mon ikke også det går..

Vi er klar til sommeren – er sommeren klar til os ?

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2009. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s