Tall Ship Race

Fra den 21 til den 24 juli var Aalborg vært for The Tall Ship Race 2010 som er en kapsejlads som afholdes hvert år og hvor de deltagende skibe er skoleskibe, fyldt med unge mennesker fra hele verden som sejler om kap på tværs af verdens have.
Aalborg har været værtshavn i 1999 og 2004 og altså nu igen i 2010 og chancen for unikke oplevelser skulle derfor gribes mens den var der..
Efter den første aften, at have at have travet, den ny og fantastisk flotte havnefront tynd (den var værd vente på) besluttede jeg mig for at tage en tur med kajakken rundt i havnen for at se skibene fra søsiden og torsdag aften kørte jeg derfor ind til Strandparken i Nørresundby hvorfra jeg satte kajakken i vandet.
Jeg slog følge med fem havkajakroere fra Aalborg Kajak Net og sammen havde vi en anderledes og fantastisk stemningsfuld tur rundt i Aalborg havn..
Skibstrafikken i Aalborg i disse dage er nok lige i overkanten af det man normalt kan blive udsat for i sin kajak, men alle, store som små, kom rundt på fornuftig og rimelig betryggende vis..

Lørdag var så dagen hvor Aalborg måtte tage afsked med de mange flotte sejlskibe, og fruen og vi måtte da også en tur ned til fjorden og se dem liste ud af havnen forsvinde rundt om hjørnet i retning mod Hals..
Samlet set, et fantastisk arrangement i perfekte rammer og med flot sommervejr det meste af tiden.. Godt gået Aalborg :o)
Imens vi ventede på at skibene skulle dukke frem fra Aalborg havn, oplevede vi faktisk en skypumpe som fejede hen over fjorden i nogle minutter…
Spændende fænomen, men godt vi ikke var i kajakkerne på det tidspunkt…

Se flere billeder fra Tall Ship Race her

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2010. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s