Dubside i Friluftsbadet

Ved sommertræffet på Helnæs i 2010 mødte vi Dubside første gang, han var gæst på Havkajakroernes sommertræf og lavede en række rullekurser for træffets gæster.
Dubside er efterhånden en legende indenfor grønlænderrul, og der er stor efterspørgsel på ham rundt omkring i verden, hvor han gerne tropper op med hans foldekajak og tilbyder sine ydelser.

BilledeKirsten og jeg deltog dengang, på Helnæs, på et begynderrullekursus og dette kursus var for alvor med til at kickstarte interessen for at rulle.
Dubside har en formidabel evne til at spotte hvad den enkelte skal fokusere på for at få et rul til at fungere, og det lykkedes da også for ham at guidet mig igennem til mit første rul..

BilledeBilledeBilledeBillede5 august havde Dubside igen bebudet hans ankomst til Danmark og denne gang inviteret af Mikael fra Kajakgården, hvor en af hans kursusdage foregik i Aalborg vandcenter, nærmere betegnet i friluftsbadet.

Idet Fruen og jeg allerede havde  haft fornøjelsen af at have været på kursus med ham, valgte vi at blot at tage i friluftsbadet og kigge på og måske lure et par tricks af, og indimellem ro lidt rundt ved Egholm i det fantastiske sommervejr.

Det blev en dejlig dag i friluftsbadet…

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2012, Udstyr og teknik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s