Gå ikke ned på udstyr ;o)

Man må ikke gå ned på udstyr  ;o)

Vi har igennem årene tilkøbt mere og mere uundværligt kajakudstyr, ting som vi simpelthen skal eje og ikke kan leve uden. Det er svært at gå tomhændet ud af en kajakbutik, og det har vist sig, at jo mere grej vi får jo mere opmærksom bliver vi på alle de smarte sager som vi ikke ejer.. endnu ;o)
Sådan er det nok for de fleste når man for alvor bliver bidt af sin hobby.

Vi har selvfølgelig fra starten være “obs” på sikkerhedsudstyr til kajakken, men de sidste par år har vi været på flere havkajakkurser og workshops hvor der har været temmelig meget focus på emnet og her er vi selvfølgelig blevet inspireret og fascineret af alle de “små” uundværlige ting og gadgets som findes derude.

Ingredienserne til vores “Gule Nødpose” har vi samlet fra milltære overskudslagre, kajakbutikker, jagtbutikker m.m.og posens indhold bliver løbende suppleret op, og fornyet.
I grove træk indeholder posen bl.a. noget førstehjælpsgrej, varmetæppe, tigerbalsam, håndholdt kompas, panodiller, nødraket, nødblus, stormtændstikker, lommelygte, bodyvarmere, energibarrer og en grøn overlevelseboks.

Den grønne overlevelsesboks som vi fornylig faldt faldt over, den stammer fra et firma som hedder Pro-Force og den måtte vi simpelthen eje ;o)
Boksen er ikke ret stor, den måler ca. 10 cm x 6 cm og er 2cm tyk, en lille fiks sag som indeholder følgende:
diverse fiskegrej, sygrej, barberblad, sikkerhedsnåle, slat, plaster, kondom, lommekniv, fløjte, tændstål, fyrrefadslys, vat, blyant, lommekniv, reperationstape, kompas og et spejl.
Det kan meget vel være at vi aldrig nogensinde kommer til bruge noget af grejet, men det er sgu lidt fascinerende se hvor lidt så meget grej kan fylde.

Nødposen står altid klar og færdigpakket, den vejer 1,5 kg og vi har uden på posen lavet en indholdsoversigt således at vi  altid nemt kan tjekke om indholdet er intakt.
Posen kan nemt være i dagslugen på vores kajakker og den er obligatorisk bagage hver gang vi er på længere ture.

Og igen.. man må ikke gå ned på udstyr ;o)

Reklamer

Om Henrik Juul Rasmussen

Stationsvej 12, Biersted 9440 Aabybro Tlf: 21 20 81 70 ras@one2.dk
Dette indlæg blev udgivet i Udstyr og teknik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s