Opgradering inden afrejsen

Som tidligere nævnt (er jeg sikker på) tager vi til Grønland om nogle uger og sådan en udflugt kræver (har vi besluttet) at vores grej får et løft og det har vi hygget os med de seneste mange måneder…
Her er et par gode tips og anbefalinger for Friluftsgrej freaks´ne

Wolf Camper – Friluftstøj og soveposer
Da vi i forvejen er begejstret for Wolf Camper´s produkter, så var det naturligt at, vi med Fru Rasmussen´s skattepenge i baglommen, kørte til Taars og besøgte hovedsædet og det flotte showroom.
Wolf Camper er et dansk firma, som i sin tid, startede med focus på telte til friluftsfolket, men som siden har bredt varesortimentet ud over hele friluftspalletten.
Vi har igennem flere år handlet der og har kun haft gode oplevelser med deres produkter, især kan jeg varmt anbefale deres “Shaman” T-shirts som er svedtransporterende og hurtigtørrende og som det endnu ikke er lykkedes mig at slide nogen op af.
Vi investerede, denne gang, i nye Pioneer soveposer, som er en kvalitets fibersovepose som allerede har været med på mange teltture i løbet af sommeren – Den er godkendt..
Jeg valgte en model i XL, da jeg ikke bryder mig om alt for smalle og trange soverposer.

Photo Gadget – Nikon, fotogrej
Til fotoopgraderingen faldt jeg over Photo Gadget hvor jeg ud over at købe ekstra batterier til Nikon SLR kamera, også fandt et praktisk Neopren cover til en billig penge, dette cover er lidt nemmere at håndtere end en traditionel kamerataske.
I webbutikken findes også en del filtre til SLR kamera´er til en fornuftig pris.

Pixmania – Pentax WG2, kamera
Tilbage i marts måned købte jeg et nyt vandtæt kamera. Efter at have læst anmelders og testreviews igennem faldt valget på et PENTAX Optio WG-2 GPS
Kameraet er vandtæt og stødsikkert og ikke særligt kønt, men det tager nogle fantastisk gode billeder.
Jeg har haft det med i vesten igennem hele foråret og sommeren og er helt tryk ved at tage det med til Grønland. – Der er allerede kommet et WG3 med endnu flere forbedringer..
Pentax – WG2

Blue Horizon – Duffel rejsetaske
En webbutik som handler med modelskibe ???
North Face har lavet nogle rigtig gode pak/rejsetasker, som vi har haft kig på “Base Camp Duffel Bag Size: Large” men prisen syntes vi var for høj, ca. 1100 kr men efter lidt surfen på nettet fandt vi frem til Blue Horizon som havde en North Face “Wanna Be” taske til den halve pris, 469 kr. En efterligning, sandsynligvis lavet på samme fabrik ??
Tasken vi købte kan ligesom North Face tasken, rumme 90 liter og har kraftige syede bærestropper i enden af tasken, bærehåndtag og kan tages på ryggen ved hjælp af kraftige justerbare og polstrede skulderremme.
Den store U-formede lynlås giver et godt overblik over taskens indhold. – Godt køb !
Blue Horizon – Duffle bag

BS Camping
– Alt mulig andet
Og så selvfølgelig, vores gamle bekendtskab BS Camping  som har butik i Aalborg, City syd. Her har vi bl.a. købt, karabinhager, drikkedunke, siddeunderlag, solbriller, Esbit kaffekoger, merino undertøj og sikkert meget meget mere…
Hvis du besøger webbutikken, skal du vide at det kan skabe et behov..
Vi plejer at besøge butikken, fysisk så vi kan røre ved tingene – altid høflig, rar og hjælpsom betjening..

Specialbutikken – Fjeldræven og fiskeri
I vores jagt på Fjeldraven´s en vandpose kom vi forbi Specialbutikken  som viste sig at være en meget alsidig webbutik, med et meget bredt varesortiment ikke kun med friluftsgrej men også alt muligt andet hobby udstyr.
Webbutikken er et besøg værd.. De bestilte varer var modtaget dagen efter bestillingen.

Effektlageret – Merino undertøj m.m.
Vi havde besøgt webbutikken, Effektlageret, men blev enige om at lægge vejen forbi den fysiske butik i Horsens, da vi alligevel skulle en tur sydpå,  hvor vi ikke blev snydt – en fantastisk butik som har alt til jagt, fiskeri og friluftsliv generelt.

Om Henrik Juul Rasmussen

Stationsvej 12, Biersted 9440 Aabybro Tlf: 21 20 81 70 ras@one2.dk
Dette indlæg blev udgivet i Kajak i Grønland, Udstyr og teknik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s