Retur til Sea Tiger´eren

Kirsten´s nyindkøbte Valley Etain 17,3″ (se tidligere indlæg her på bloggen) har desværre voldet hende nogle problemer i løbet af efteråret.

Forhistorien er at mange års glæde ved at ro i en Valley Avocet skulle konverteres over i en ny kajak, denne gang i glasfiberkajak og i den forbindelse testede hun i løbet af sommeren rigtig mange forskellige kajakker og hun havde egentlig bestemt sig for at købe “Sea Tiger´en” fra Struer kajakbutik, men i sidste øjeblik kom “Valley Etain 17,3” indover og vandt slutspurten, nok hovedsageligt på grund af den utrolige siddekomfort som man aldrig går galt af i en Valley kajak – Den flotte finish og den elegante form var også medbestemmende for at valget faldt på denne kajak – og så er vi altså Valley fans !
Det skulle desværre vise sig at det eneste problem med Etain´en var størrelsen.

Kirsten har lært sig at rulle i en Valley Avocet og er blevet rigtig god til det, men færdighederne lod sig ikke direkte overføre til Etain´en som desværre var for stor til hende, hvilket stille roligt viste sig hen over efteråret..
En anden ting er vægten som er lige i overkanten for hvad hun magter både med hensyn til løft men også med hensyn til den fart hun kan presse ud af den..
På trods af at “Valley Etain 17,3” (525 cm) er den mindste i Etain-serien, er den alligevel stor og altså også for stor til Kirsten´s 168 cm kvindekrop.

Min 90 kg og 187 cm store krop kunne, til min store overraskelse, være i den uden at jeg sad fastklemt og bl.a. med dette forsøg in mente, blev beslutningen truffet, om at skille sig af med den ellers flotte og stilfulde Valleykajak.

sea tigerI dag er Benno´s “Sea Tiger” kommet hjem i folden og blev sidste week-end (igen) gennem testet i svømmehallen hvor Fru Rasmussen kunne konkludere at rullet igen sidder i skabet.

Moralen er: – Kig dig godt for og køb kun en kajak du er HELT sikker på der passer dig og stol ikke blindt på producenternes oplyste specifikationer..

dumpFru Rasmussen vil senere følge op på Sea Tigerens første måneder i hendes varetægt.

Om Henrik Juul Rasmussen

Stationsvej 12, Biersted 9440 Aabybro Tlf: 21 20 81 70 ras@one2.dk
Dette indlæg blev udgivet i Udstyr og teknik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s