Godt Nytår

2013 er ved at være slut og et tilbageblik på det forgangne kajakår frembringer mange gode minder.

Det blev,alt i alt,til lige knap 1000 dejlige kilometer – Årets første tur, den anden week-end i januar, gik til Læsø netop på det tidspunkt hvor hele Danmark var ved at fryse til is, det var en fantastisk tur hvor vi bl.a. fik bl.a. besøgt fyret på Nordre rønner. Kirsten holder stærkt på at der er tale om en mandetur, så jeg har fået lov at tage turen igen i 2014 :o)

læs2Vores lokale rofarvand omkring Gjøl frøs til og vi havde først farbart rovand kort før Gjøl Ro & Kajakklubs standerhejsning, hvor vi i øvrigt holdt stor reception i forbindelse med vores nye tilbygning.

Maj måned gik, som den plejer med masser af timer sammen med vores to kajakbegynderhold, vi fik uddannet 15 nye kajakfolk, hvoraf flere allerede har købt egen kajak.

turkortVi ladede, hen over sommeren, op til årets store grønlandsekspedition, med nogle dejlige udflugter, med trangia og telt, bl.a. var vi på Mols og Fur rundt sammen med ”Boisen´s” som senere på året var med os på Grønland.

På grund af vores Grønlandstur måtte, i år,  vi desværre sige nej tak til Havkajakroernes sommertræf , man kan jo desværre ikke nå det hele, øv
Vi har været med til sommertræf siden 2008 og har, uden held. brugt meget energi på at få hidset vores klubkammerater op til at tage med til disse eminente arrangementer, men det har altid endt op i at vi selv har taget af sted og har haft uforglemmelige oplevelser ud af det. ..
Men gud hjælpe mig om ikke 2013 blev året hvor flere af vores rokammerater endelig tog sig sammen og kom af sted – UDEN OS ! 
Ja, ja – Vi har forstået den ! men næste slipper i ikke for os !

holdAugust måned blev i den grad præget af vores Grønlandstur som er beskrevet andetsteds på denne blog – men en uforglemmelig oplevelse sammen med en flok dejlige nye rovenner som vi måske skal opleve nye eventyr med i det nye år ?

detoDet blev også til nogle gode ture med Boisen´s på Fyn som var turguider på turene omkring Æbelø og Fænø – Vi glæder os til gøre gengæld og vise jer Limfjorden.

Vi skal helt sikkert se mere til Fyn, hvor jeg tror vi skal have sat gang i den helt store noget økapring..

 
2013 var også året hvor både Fru Rasmussen og jeg fik nye kajakker. Nogle vil måske påstå at vi havde nok i forvejen, men kajakker kan man vel ikke få nok af ?
Flåden består i dag således af:
– Valley Aquanaut (Henrik)
– Malstrøm Vaåg (Henrik)
– Njord (stripbuild, home edition)
– Tahe Marine, Greenlander, Touring (Fælles)
– Valley Avocet (Kirsten)
– Sea Tiger (Kirsten)

mini-pagajHen over efteråret kom der også gang i værkstedet igen, der blevet eksperimenteret med grønlænder pagajer i diverse udformninger, og de små mini pagajer (kastetræ) er jeg blevet helt bidt af at fremstille.

Ud over at være gode til rulletræning er de også pokkers dekorative – man bliver sgu bidt af at arbejde med træ på denne måde..

Fru Rasmussen og jeg vil hermed gerne takke vore mange kajakvenner fra nær og fjern, for et godt og  spændende kajakår, og ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår..
Vi ser frem til nye kajakeventyr i 2014

GODT NYTÅR

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2013. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s