Så er det forår !

Selvom det er blevet til et par gode småture igennem den forholdsvise milde vinter, går vi alligevel og venter på de rigtig gode dage til lange dagsture med madpakken og termokande, og rent tilfældigt artede vejret sig til sådan en udflugt på årets første forårsdag, nemlig den 1 marts. foraar1blog

Vejrudsigten havde forudsagt en vind på 2-3 m/sek vind og 5-6 graders varme, det kunne ikke blive meget bedre.

Tidligt lørdag morgen blev madpakken smurt og kajakkerne læsset og Fru Rasmussen og jeg satte kursen imod færgelejet ved Feggesund.

Jeg har før, med stor succes, udforsket rofarvandet på de kanter og det er et rigtig dejligt og varieret område at kajak i.

Området grænser op til de store fuglereservater ved Østerild Fjord og Arup Vejle, nord for Mor, og man møder derfor et meget rigt fugleliv.

Vi havde denne gang udset os turen fra Feggesundfærden (nordsiden) og ned langs østkysten af Mors med Ejersted lystbådehavn.
Efter at have krydset sundet sammen med færgen, blev vi eskorteret videre ned langs Fegge Klit af en flok sæler, nysgerrige som altid.
Skrænterne på østsiden af Fegge Klit er fantastisk smukke og man bliver helt svimmel af sidde og følge de forskellige jordlag som træder frem i klinten.
skraent2blogVi nåede Ejersted Lystbådehavn efter et par timers padling og havnen viste sig at være en fin lille oase der oser af atmosfære.
Vi indtog frokosten her men måtte hurtig konkludere at det var varmere at sidde og arbejdei  kajakken end at sidde stille på en bænk og spise madpakke – så pausen blev forholdsvis kort.
ejerstedblogEn rigtig dejlig kajakdag på årets første forårsdag – Vi glæder os til mere…
morsælblogKirsten føler sig overvåget…

 

 

Om Henrik Juul Rasmussen

Stationsvej 12, Biersted 9440 Aabybro Tlf: 21 20 81 70 ras@one2.dk
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2014. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s