Kort visit på Fyn

Vores klub (Gjøl Ro & Kajakklub)  har investeret i en ny kajaktrailer og et par klubkajakker som skulle hentes i Kolding, og Fru Rasmussen og jeg påtog os ganske frivilligt opgaven og vendte fredag middag næsen sydpå.
Missionen var jo, som sagt, først og fremmest at hente det nye klubgrej men også ligeså meget for at komme forbi Mikael Schuh i Kajakgården og udveksle røverhistorier fra vores Grønlandstur 2013 og planlægge nye røverhistorier til Mexico 2014 og så skulle der selvfølgelig indkøbes lidt privat gear vi slet ikke kan leve foruden.
Vel ankommet til butikken blev vi, meget overraskede, da “Boisen” en af vores rejsekammerater fra Grønlandsturen  åbnede døren og tog imod os med åbne arme.
Det skulle vise sig han også tilfældigt, den samme dag, have valgt at aflægge “kajakforhandleren” et spontant besøg.. Tilfældigt, men alligevel godt timet..

Det blev til et par hyggelige timer i “Kajakforhandlerens” travle butikslokale og vi endte senere på dagen (stik imod den oprindelige planlægning) på Fyn hos Anders og Christa til hyggemiddag og flere røverhistorier mere turplanlægningssnak krydret med inspirerende kajakvideoer – Tak for nattely og tandbørster ;o)  Vi kommer snart igen !

svinEt meget stort Vildschwin nedlagt af “Unge Boisen” får i dagens anledning
renset sit gebis med en temmelig kostbar tandstik.

 

Reklamer

Om Henrik Juul Rasmussen

Stationsvej 12, Biersted 9440 Aabybro
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2014. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s