Havkajakroernes Eventyrklub

For andet år i træk, og i år den 22 januar,  havde Havkajak Nord indkaldt til foredragsaften i Havkajak Eventyrenes klub, og en tradition er vel dermed skabt.
Igen i år var Havkajak Team Nord, ved Jan Malinsky vært ved denne hyggelige sammenkomst som foregik på Strandby skole (Frederikshavn) og med flot dækkede borde, et dejligt ostebord og ca. 40 tilhørere blev aftenen igen en succes.

Konceptet går ud på at finde en håndfuld havkajakroere som i løbet af det forløbne år har haft en speciel kajakoplevelse i eller udenfor Danmarks grænser, som de kunne tænke sig at fortælle andre havkajakroere om.
Sidste år bidrog Kirsten og jeg med et indlæg om vores tur til Grønland og denne gang fik vi lov at fortælle lidt om vores Mexicotur som vi var på i november 2014.

programAftenens program

Den store kunst for indlægsholderene er at skulle begrænse sit indlæg til kun skulle vare 20 minutter, dette er stor en udfordring, fordi vi alle har så mange oplevelser, indtryk og erfaringer vi gerne vil dele med tilhørene, og man kan blive helt stresset når minutterne lynhurtigt tikker væk…

Ind imellem de forskellige indlæg var der indlagt små pauser hvor turplanlægning, geografi, og grej kunne diskuteres og måske lidt udveksling af nye ideer til nye eventyr.
Denne mulighed for at netværke med gamle og nye rovenner nyder jeg i fulde drag hvergang en lejlighed byder sig og denne aften perfekt til det.

Som man kan se af aftenes program, så kom vi vidt omkring i verden, men fællesnævneren for alle indlæggene var selvfølgelig kærligheden til friluftslivet og de naturoplevelser der bare ligger derude og venter på os. Det behøver ikke at være de store budgetter der giver den bedste oplevelse, der ligger eventyr overalt, det er bare med at komme derud

Jeg er sikker på der denne aften blev sået masser af inspiration rundt omkring bordet til nye kajakeventyr som vi måske skal høre om til næste år ?  – Glæder mig allerede…

Tak – til Jan for det gode initiativ og tak Knud Erik for lån af flotte billeder..

Det var, som altid en fornøjelse at spenderer en aften med HTN !

Om Henrik Juul Rasmussen

Stationsvej 12, Biersted 9440 Aabybro Tlf: 21 20 81 70 ras@one2.dk
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2015. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s