Det blæser temmelig meget…

Der har desværre ikke været meget liv på min blog henover foråret og forsommeren, og det er der mange grunde til..
En af grundene har været at mit arbejdsliv hen foråret har beslagt alt for meget af min fritid, med op til 45 timers arbejdsuger har der ikke været mange ledige stunder til at dyrke havkajakken i.Jeg sprunget klubbens begynderkursus over i år og frironingsaktiviteterne har der næsten ikke været tid til.

bugseringBugsering i lystbådehavnen i Doverodde  –  i kulling..

Når der så endelig har været ledige huller til at kaomme i kajakken, har det som altid regel blæst en strid vind hen over fjorden.  De få instruktørjobs som jeg trods alt har haft, hen over foråret, er også blevet afviklet i ekstremt blæsevejr.
Jeg kan ikke mindes at vi nogensinde har haft et mere blæsende forår end det vi lige har oplevet.

flagDGI Havkajak Festival på Gjøl, udsat for hård kulling

DGI Havkajak festivalen på Gjøl,  5 til 7 juni,  som jeg var tovholder på, blev også ramt af et forfærdeligt blæsevejr, men på trods af det, lykkedes det for træfudvalget og klubbens mange frivillige hjælpere, at skabe rigtig gode rammer og en god atmosfære for de ca. 25 træfdeltagere som valgte at støtte projektet. – Vi kørte programmet igennem som planlagt men fik dog  justeret indholdet efter hvad vejret trods alt kunne tillade os.

crossDGI´s Crossover kajakker skabte liv og glade dage i havnebassinet

flokEn af week-endens få ture på fjorden

campCampsite ved GRK´s klubhus

112Førstehjælpskursus i havkajak

Der var fuld opbakning og masser roser fra alle involverede og hvis ikke vi troede på konceptet før, så er vi den grad blevet bekræftet i at Gjøl Ro & Kajakklub formår at håndterer et havkajaktræf under strukturerede og ordentlige rammer, og vi er endda rigtig gode til det !

Vi gør det igen i 2016 – Så noter´ dig allerede nu, disse datoer:
27, 28 og 29 maj

Set i lyset af det, efter min mening, rigtigt dårlige kajakforår vi har haft, håber og tror jeg på at fruen og jeg, over resten af året,  kan få rettet lidt op de manglende kilometer i loggen. Vi er nemlig kommet til at  investeret i en lille ferielejlighed i Skagen og har i den forbindelse meldt os ind i Skagen Havkajakklub, således at vi fremover har to kajakbaser at ro ud fra. Vi håber på denne måde at kunne supplerer vores ture på Limfjorden med mange gode ture sammen med Skawboerne og få udforsket deres rofarvand nærmere.

Lige nu har vi nedtælling til Havkajakroernes sommertræf som i år afholdes på Als og det er  7. gang vi deltager.. Desværre nåede vi ikke at få booket os ind på nogle af de annoncerede workshops, men hvis bare vejret er godt betyder det ikke noget, der summer af atmosfære god kajakkarma, uanset hvad… Vi glæder os…

sejlskibEn af de få forårsture i fornuftigt vejr på Limfjorden – sammen med Boisens

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2015. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s