DGI Havkajak Festival på Gjøl

Det er svært at få armene ned efter sådan en fantastisk week-end….

Det er over 2 år siden at vi begyndte at tumle med ideen om at lave et havkajaktræf på Gjøl og i juni 2015 lykkedes sammen med at DGI at gå i luften for første gang.
Vi havde sat 50 pladser til salg, men solgte desværre kun de 23, men de fik til gengæld en fantastisk week-end i Nordjysk blæsevejr og råhygge i svær grad.
Alle deltagerne fra dette træf, rejste heldigvis hjem og fortalte vidt og bredt om hvor fantastisk Gjøl havn og festivalen havde været, og det betød så at vi denne gang (2016) kunne gå hele vejen… 50 billetter solgt på rekordtid, festivalsvejret var varmt, solrigt og heldigvis vindfattigt og igen var der masser af råhygge.

IMG_6830IMG_6829Vi havde denne gang gæster fra det meste af Nordjylland, Sjælland,  København, Samsø, Fyn,  og ikke mindst havde BTI (Tversted Havkajaklub) og Thisted Roklub valgt at bruge festivalen som en slags klubtur, de var i den grad med til at skabe en fantastisk stemning på festivalpladsen.

 Træfudvalget (Kirsten, Flemming og jeg selv) ser ud til at have lykkedes med at finde frem til formlen for hvad en god havkajak week-end skal bestå af, nemlig en kombination af workshops, ture, foredrag og masser af hygge. Et lille intimt træf hvor vi ikke er flere end at alle kan nå at hilse på hinanden i løbet af week-enden og hvor man selv bestemmer hvor meget eller hvor lidt man gider at deltage i.

Thomas Holgaard og Jan Nielsen, to af nordjyllands bedste og mest rutinerede instruktører, styrede workshopsene til punkt og prikke, og har allerede tilkendegivet at de klar igen til næste år –  det kan kun blive godt…

Vi har kun fået positive tilbagemeldinger på træffet og vi har slugt alle skulderklappene råt, men hvis der skulle være nogle af denne blogs læsere som har deltaget på træffet og har forslag til forbedringer, kritik eller kommentarer til noget der kunne gøres anderledes så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få stablet en endnu bedre festival på benene i 2017.

Om Henrik Juul Rasmussen

Skarpæsvej 21 9990 Skagen
Dette indlæg blev udgivet i Ture 2016. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s